Fagurii de miere au fost folositi ca atare, inca din antichitate, in medicina populara de pretutindeni, in combaterea bolilor aparatului respirator, a racelilor banale sau a starilor gripale, in combaterea bolilor de stomac, de ficat sau de rinichi, a starilor de slabiciune cauzate de convalescente si chiar a intoxicatiilor alcoolice.
Deoarece nu implica nici o interventie si nici o prelucrare la extractie, fagurele cu miere este unul din cele mai naturale si mai pure produse apicole.
Fagurele cu miere constituie o mixtura a urmatoarelor produse apicole: miere, polen, propolis si ceara, fiind foarte apreciat atat ca aliment cat si ca tratament in cazul unor afectiuni.
Beneficiile produsului:
Ingrediente: Miere de Salcam (250g), Fagure cu Miere de Salcam (100g)
Valori nutritionale medii/100g produs: valoare energetica 1459 KJ/344 kcal, grasimi 1.72g din care acizi grasi saturati 0.13g, glucide 81.78g din care zaharuri 80.67g, proteine sub 0.1g, fibre 0.64g, sare 0g.
Mod de administrare: 4-6 lingurite/zi (20-30g)
Atentionari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta varaiata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu se recomanda persoanelor alergice la produsele apicole, copiilor sub 1 an, persoanelor diabetice si cu intoleranta la fructoza.
A se pastra la loc uscat, ferit de razele directe ale soarelui.