Masca hidratanta

Mierea este un umectant natural, ceea ce inseamna ca atrage umezeala din aer in piele si se asigura ca este retinuta in straturile in care este nevoie cel mai mult, avand efect de hidratare de lunga durata.

Curatarea porilor

Enzimele din mierea de albine curata pielea si pastreaza porii igienizati. In plus, proprietatile antibacteriene ale mierii pot preveni acumularea de bacterii care pot duce la dezechilibre ale pielii si eruptii.

Exfoliant delicat

Mierea este bogata in antioxidanti, enzime si alte substante nutritive care hranesc, curata si hidrateaza pielea. In combinatie cu alte ingrediente, precum bicarbonatul de sodiu, devine un exfoliant delicat natural care indeparteaza celulele moarte ale pielii, permitand noilor celule sa apara pentru un ten radiant.

Netezeste cicatricile

Compusii sai antiinflamatori si antibacterieni ajuta la estomparea cicatricilor si creste vindecarea si regenerarea tesuturilor. Proprietatile de hidratare ale mierii in combinatie cu uleiuri naturale, revigoreaza celulele pielii, in timp ce masarea regulata cu acest ingredient va creste circulatia pentru a ajuta la regenerare.

Tratamentul acneei

Mierea contine proprietati antibacteriene si antifungice care elimina bacteriile ce pot duce la afectiuni. Proprietatile sale antiinflamatorii vor calma roseata si iritatiile. Aplicati miere in zonele afectate si stati timp de 10-15 minute, apoi clatiti cu apa calduta; veti vedea rezultate uimitoare.

Ajuta cuticulele

Mierea in forma naturala este plina de substante nutritive si enzime care hranesc si vindeca pielea si este un umectant natural, ceea ce inseamna ca atrage umezeala in piele. Pentru a avea cuticule frumoase, incercati sa aplicati miere pe fiecare dintre acestea, lasati sa actioneze 10 minute si apoi clatiti.

Balsam de par

Enzimele si nutrientii din miere ofera stralucire parului deteriorat, fara a-i produce vreun efect negativ. Se amesteca o lingura de miere cu doua linguri de ulei de nuca de cocos. Se aplica foarte bine pe parul umed si se lasa sa actioneze timp de 20 de minute, apoi se clateste bine.

Sampon sanatos

Proprietatile umectante ale mierii ajuta la reglarea si retinerea umezelii in par si, de asemenea, consolideaza foliculii de par pentru o crestere sanatoasa si rapida. Se amesteca o lingurita de miere cu samponul preferat. Se spala si se clateste in mod normal.

Tratamentul arsurilor

Mierea reface hidratarea la cele mai profunde straturi ale pielii expuse la soare si are un puternic efect antiinflamator care calmeaza pielea arsa si ajuta la regenerarea tesuturilor. Amestecati o parte de miere cu doua parti de aloe vera. Se aplica pe pielea arsa de soare.